Meer resultaten voor fotocursus

fotocursus
 
 
Fotocursus en fotografie voor jou in Drechtsteden en Rijnmond.
Fotograaf en fotocursus in Zwijndrecht. Doe een fotocursus bij mij of vraag mij als fotograaf. Sinds 2011 help ik mensen op weg met fotografie en maak ik fotos voor uiteenlopende klanten. Die komen niet alleen uit Zwijndrecht maar uit de hele regio van Drechtsteden en Rijnmond.
hilversum
Fotocursus Ben Hofland Ringfoto.
Er start weer een nieuwe fotocursus! Schrijf je snel in, want volvol! Op dinsdag 1, 8 en 22 november van 19.00 u tot 21.00 u vindt de cursus plaats in Rijswijk. Leer in 3 avonden betere foto's' maken. Werken in de groene automaat stand gaat prima, maar jouw camera kan met een beetje hulp nog veel meer!
Taxi Velp
Signalering Onjuist Spatiegebruik: fotocursus.
rijschool velp
Fotografie Cursus Eindhoven 1-daagse workshop.
Je ontvangt na de cursus nog een digitaal naslagwerk waarin alle theorie beknopt uitgelegd staat. In de toekomst kan je ook gratis webinars volgen over fotografie en je krijgt toegang tot de exclusieve Facebook cursisten groep van De Rooij Fotografie waar je in contact kan komen met andere cursisten, fotos kan bekijken en delen en kan deelnemen aan fotografie opdrachten. Prijs van de fotocursus.
cursus lightroom
Fotocursus voor beginners De Brug.
Salverda Topscorers Trofee. Fotocursus voor beginners. Foto: Foto: Wendy Ceelen. Ingezonden door: leo van bemmel maandag 19 maart 2018 1957.: Foto cursus 24 maart voor beginners. Heb jij ook een mooie fotocamera met veel camera instellingen? Maar je gebruikt alleen maar de AUTOMAAT?
deventer
Fotocursus Peter Russchen fotograaf, websitebouwer, leraar.
Of het nou een groep kinderen is, of een 75 plusser, ik kan mijn kennis meestal snel overbrengen. Ik geef dan ook les op alle gebieden waarop ik zelf actief ben en ook voor een fotocursus bent u bij mij aan het juiste adres.
groningen
Fotocursus in Zwolle met stadswandeling Foto Atelier Marsland.
Bij de cursusprijs inbegrepen zit een handige cursusmap waarin de behandelde stof overzichtelijk wordt uitgelegd. Wanneer start de cursus fotografie? De volgende fotocursus begint op donderdag 31 mei overige data zijn donderdag 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni en op 5 juli de stadswandeling.
funda heerhugowaard
Fotocursus Foto van den Oetelaar: Foto studio Portret, reclame fotografieFoto van den Oetelaar: Foto studio Portret, reclame fotografie.
Woensdag van 9.00 tot 18.00 uur. Donderdag van 9.00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. U vindt Foto van den Oetelaar in het fraaie monumentale centrum van Oirschot, vlakbij de Markt.
communicatieve vaardigheden cursus
Fotocursus en fotografie opleidingen Artstudio23 Breda.
Fotocursussen, workshops en opleidingen. Fotocursus en Opleidingen. Fotografie Workshop ZIEN. We houden op zaterdag 15 september 2018 een open dag. Bijzondere momenten zijn het waard te worden vastgelegd met puur kijken en creatieve fotografie. Hans van Nunen en Melanie E.
verkeerd getankt

Contacteer ons