Meer resultaten voor fotocursus

fotocursus
 
 
Fotocursus Foto-Groep.
Heel veel mooie momenten dus om de camera erbij te pakken. De huidige camera's' zijn super van kwaliteit en toch lukt het niet altijd om het plaatje er op te zetten zoals je voor ogen hebt! Bent u geïnteresseerd in een basis cursus fotografie, dan heb ik voor u de juiste instap.
fotografie opleiding hbo
Fotocursus Doetinchem I Leer beter fotograferen in 7 lessen.
Met deze basiscursus fotografie ga je verder groeien en leert je om de mogelijkheden van je spiegelreflex, systeemcamera en geavanceerde compactcamera waar je de sluitertijd, diafragma en ISO waarden mee kan instellen goed te benutten. Wat ga je leren bij Fotocursus Doetinchem?
rijschool velp
Fotocursus in de Herberg Cultuurcentrum Herberg de Pol.
Kunsten op Straat. Fotocursus in de Herberg. View Larger Image. Onder de vlag van Stichting De Heerlijckheid wordt geprobeerd bij voldoende deelname 10 personen vanaf eind maart t/m juni in 6 lessen 1x per 14 dagen een fotocursus te starten.
cursus photoshop amsterdam
iTip: How to shoot on iPhone 7 Apples online fotocursus iCreate Magazine. Super zomeractie!
iTip: How to shoot on iPhone 7 Apples online fotocursus. Workshop maandag 19-06-2017. Home / Workshops / iTip: How to shoot on iPhone 7 Apples online fotocursus. Heb je een iPhone, dan is de kans groot dat je er fotos mee maakt.
cursus fotografie spiegelreflex
Fotocursus KBO Heeze.
Daarna een korte koffiepauze om vervolgens met het eigen toestel aan de slag te gaan. Afhankelijk van de tijd die besteed wordt aan het daadwerkelijk fotograferen zullen na afloop de fotos worden besproken. Graag eigen fototoestel met, indien in bezit, handleiding meenemen.
rijschool velp
Fotocursus Jos Rikkerink Fotografie.
Wil je bijvoorbeeld meer te weten komen over de werking van je camera, hoe je een goede buitenopname maakt of juist een portet, dan is dat allemaal mogelijk. Ik zet mijn 40 jaar ervaring met veel enthousiasme voor je in.
Online marketing Nijmegen
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen en Groningen Torrostudio.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen en Groningen. Fotografie cursus Basis, fotograferen kan je leren! Deze Fotocursus Basis in Assen, Drachten, Emmen, Hoogeveen en Haren Groningen inclusief een praktijkles is voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van de camera.
Almere
Fotocursus Ben Hofland Ringfoto.
Er start weer een nieuwe fotocursus! Schrijf je snel in, want volvol! Op dinsdag 1, 8 en 22 november van 19.00 u tot 21.00 u vindt de cursus plaats in Rijswijk. Leer in 3 avonden betere foto's' maken. Werken in de groene automaat stand gaat prima, maar jouw camera kan met een beetje hulp nog veel meer!
fotocursus
Fotocursussen Foto Roos Nijmegen.
Er blijkt veel behoefte te zijn aan een fotocursus waarin de diverse mogelijkheden en toepassingen van de digitale camera helder en in begrijpelijke taal worden uitgelegd. Mensen die meer uit hun spiegelreflexcamera willen halen, kunnen de cursus Werken met de digitale spiegelreflex volgen.
fotograaf Meppel

Contacteer ons