Meer resultaten voor cursus digitale fotografie zwolle

cursus digitale fotografie zwolle
 
 
fotografie cursus zwolle: Untitled Document.
cursus fotografie zwolle - amsterdam fotocursus fotografie cursus workshop logo.
Tijdens de fotografie cursus wordt gebruik gemaakt van een goed uitgerust en comfortabel leslokaal voor de noodzakelijke rust, weg van de kakafonie van de stad. Er wordt gebruik gemaakt van modern presentatieapparatuur en er wordt voor koffie en thee gezorgd tijdens de les.
Home PLEK Fotografie Particulieren.
Speciaal voor leden! Workshop Flitsen / Strobisten. Leer je flitsers optimaal te gebruiken en wordt creatief met flitslicht. Workshop fotoalbum maken. Onder vakkundige begeleiding een digitaal geprint fotoalbum maken middels professionele albumsoftware. Leren mensen fotograferen. 2007-2015 PLEK Fotografie Zwolle Particulieren.
cursussen
Het cursusaanbod bij Foto Hans Keuzekamp. Fotocursussen op verschillende niveaus.
Basiscursus Fotografie B2 2x2 weken. Nu u de camera hebt leren kennen en de basis van de compositie onder de knie heeft vervolgen we de reis. Na deze vervolgcursus kunt u de camera helemaal handmatig instellen en haalt u het beste uit uw camera. De basisregels voor belichting komen in deel één aan bod. Welke effecten hebben sluitertijd, diafragma en ISO-waarde op de foto en hoe zet u deze naar uw eigen hand. Welke objectieven helpen u bij het bereiken van de juiste resultaten? In deel twee van deze cursus komen scherpstelling, lichtmeting, kleur en bewerking aan bod. Pas als u weet wat uw camera wel en vooral ook niet kan kunt u de technieken goed toepassen. Lichtmeting en scherpstelling zijn hierbij essentieel. Hoe denkt de camera? ZATERDAG 0930: 1130.: 8 plekken beschikbaar. MAANDAG 1900: 2100.: Door: Kasper Veenstra. Deelnemers: min 5, max 8. Kosten: 149, direct bestellen Zaterdag. Leer uw camera kennen. Hoe werkt een digitale fotocamera Basis.
cursussen
Cursussen en Workshops Fotograaf Zwolle Patrick Laan fotografie.
De PLEK voor professionele, leuke, leerzame, en praktijkgerichte cursussen en workshops over fotografie en beeldbewerking in Zwolle. PLEK Fotografie is een samenwerking tussen Patrick Laan Fotografie en Erik Karst Fotografie, vandaar de naam PLEK. Sinds januari 2008 geven we fotografiecursussen en workshops aan particulieren en bedrijven in het kader van educatie, teambuilding of vermaak. Een selectie uit de cursussen en workshops die we geven.: Waar kijk je naar tijdens het fotograferen en waar kun je op letten, kortom hoe kun je er voor zorgen dat je fotos interessanter worden? Dat zijn onderwerpen die je gaat leren tijdens deze cursus. Natuurlijk komt daarbij ook een stuk kennis over fotografie en gebruik van je camera bij kijken. We zullen beeld en kennis dan ook combineren tijdens de lessen door met een mix van theorie en praktijkopdrachten. Beter in Beeld! Bij deze cursus staat het beter leren kijken, het toepassen van de algemene digitale fotografietechnieken en het maken van je eigen serie beelden centraal.
cursus seo schrijven
Fotocursus in Zwolle, nu met stadswandeling Foto Atelier Marsland.
Met de basiscursus Beginnen met goed fotograferen, leer je in 5 avonden hoe je meer uit je camera en uit jezelf haalt. Afsluitend maken we op een zaterdag in overleg met de groep een stadswandeling door het centrum van Zwolle. Zon digitale camera lijkt ingewikkeld maar het principe is heel eenvoudig. Sinds de eerste camera rond 1850 werd uitgevonden, is er aan de basis van fotografie weinig veranderd. Sluitertijd, diafragma en ISO bepalen voor een belangrijk deel hoe een foto tot stand komt. Misschien zijn dat nu nog begrippen die je niet veel zeggen maar aan het eind van de cursus weet je het allemaal naar je hand te zetten.
rijschool correct
Basiscursus centrum voor de fotografie.
Vaak wordt aangesloten op exposities die op dat moment in een van de fotografiemusea te zien zijn. Centrum voor de fotografie beschikt over een uitgebreide bibliotheek en videotheek waar je gebruik van kunt maken. De basiscursus wordt in 15 lessen aangeboden op de dinsdagavond. Zwolle: januari 2018 1930: 2200: locatie Docent: Michiel Knaven opgeven Minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers. Op dit moment is de cursus vol.
jablotron oasis
Cursussen Workshops Fotografie Fotograaf Zwolle Erik Karst Fotografie.
Bij deze cursus staat het beter leren kijken, het toepassen van de algemene digitale fotografietechnieken en het maken van je eigen serie beelden centraal. Leer hoe je fotos op een professionele manier kunt verwerken en bewerken. Leer systematisch archiveren. Word vaardig in het toepassen van non-destructieve beeldbewerkingen en creëer een stabiele workflow. Workshop Flitsen / Strobisten. Flitsen is een vak apart! Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in het werken met 1 of meerdere flitsers door middel van een actieve workshop. Je kunt na de workshop het licht creëren zoals jij dat wil en waar je maar wil. Kijk voor meer cursussen en workshops op de website van PLEK Fotografie http//wwwplekfotografie.nl.: Erik Karst Fotografie Fotograaf Zwolle.
Basiscursus 1.
Voor het volgen van deze cursus is het van belang dat de reflexcamera met de hand in te stellen is. Diafragma's' en sluitertijden moeten instelbaar zijn! De cursus vindt plaats in onze fotostudio, Kamperstraat 15 te Zwolle. De cursus bestaat uit 4 lessen.
Workshopsleovanbemmelfotografie.
foto's' aanpassen voor digitale fotoboeken. montages en beeld uitsneden maken. werken met aanpassing van lagen. De kosten van deze cursus: 145 euro. Interesse of aanmelden? Stuur ons een mail en binnen enkele dagen nemen we contact met u op. Workshop avond fotografie Kampen. Hoe maak je s avonds mooie foto's, zonder te flitsen? Workshop Geen statief? Tijdsduur: 2.5 uren. Houd donderdagavond vrij, want dan gaan we naar Kampen. De duur van de workshop is 2 uur waarbij je ook bepaalde camera-instellingen leert die specifiek bij avond fotografie worden toegepast. Interesse of aanmelden? Stuur ons een mail en binnen enkele dagen nemen we contact met u op. Workshop druppel fotografie. Start: meld je aan. Hoe kun je eigenlijk het beste een druppel water fotograferen? Ooit over nagedacht? Toch is dit niet alleen een hele uitdaging, maar ook nog eens een bijzondere ervaring. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur. Interesse of aanmelden? Stuur ons een mail en binnen enkele dagen nemen we contact met u op. Cursus druppel fotografie. Workshop Straat fotografie Zwolle.
Fotocursussen Zwolle fotograaf voor Bedrijf Portret Cursus.
Cursus digitale fotografie voor beginners / gevorderden. Cursus digitale beeldbewerking Lightroom 4/5 en Photoshop Elements 11/12. Workshop: Digitaal fotoboek maken. Workshop: Lensbaby creatief lenzensysteem. NIEUW: Het is tevens mogelijk om de cursussen PRIVE te volgen. De dagen worden dan in overleg ingepland bijv. op zaterdag en woensdagavond. U krijgt dan gerichter advies en tips op wat u wilt leren tijdens de cursus. Klik op de cursus of workshop voor meer informatie. Bel of mail ons om u voor een cursus op te geven. FOTOPLOEG.NL Zwolle Tel: 06-51040110.

Contacteer ons