Meer resultaten voor Fotografie cursus

Fotografie cursus
 
 
c# cursus
FOTEL Fotografie Cursussen en Reizen.
Leer van een fotografie vakprofessional, tijdens deze comfortabel gespreide zes-weken fotografie cursus, om te gaan met uw fotografie camera en objbectieven. Bevrijd van automaat standen, neem je de controle en ga jij creatief imponerende foto's' maken. Fotografie is zo nog veel leuker!
Fotografie MK24.
Cursus analoge fotografie. Cursus Analoge Fotografie zwart/wit Durf te kijken. Een cursus voor fotografen die ook analoog wensen te werken. Er wordt in onze donkere kamer gewerkt op Durst vergroters met op optiek, geschikt voor kleinbeeld en middenformaat. Volledig aanbod Fotografie.:
verkeerd getankt
Fotografie, Info, Cursussen Workshops, CKE.
Wat is jouw fotografie, jouw stijl? Heb je al een handschrift of kun je dat ontwikkelen? De fotogroep is voor vergevorderde fotografen. De lessen zijn leuk, spannend, dynamisch en creatief en worden in blokken gegeven door drie verschillende docenten. Workshops en korte cursussen.
seo cursus
Basiscursus Fotografie dinsdagavond VRIJDAG Groningen.
Basiscursus fotografie dinsdag. In deze fotografie cursus maak je kennis met de technische en inhoudelijke kanten van digitaal fotograferen. In de loop van de fotografie cursus verschuift het accent van techniek naar inhoudelijk bespreken van foto's. Aan bod komen o.a.
seo cursus
Cursus Straatfotografie 5 mei en 2 juni Schrijf je nu in! Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
Je wordt uitgedaagd om beter na te denken over je eigen fotografie.; De cursus is voor alle niveaus. Foam heeft Olympus OM-D cameras beschikbaar voor deze workshop. Indien je liever gebruikmaakt van je eigen camera is dit vanzelfsprekend ook mogelijk.
cursus vba excel
Fotocursus en fotografie voor jou in Drechtsteden en Rijnmond.
Sinds 2011 help ik mensen op weg met fotografie en maak ik fotos voor uiteenlopende klanten. Die komen niet alleen uit Zwijndrecht maar uit de hele regio van Drechtsteden en Rijnmond. De opdrachten die ik als fotograaf doe leveren leuke, inspirerende en bijzondere situaties op.
Fotografie cursus Utrecht
Cursus Digitale fotografie.
Na deze cursus Digitale fotografie weet je precies hoe je de mooiste fotos maakt. Van compositie tot belichting, van portretten tot natuurfoto's. Je leert werken als een professionele fotograaf. Zo leg je alle speciale momenten in je leven voortaan nóg mooier vast.
cursussen
Fotocursussen / Workshops Fotofabryk. Centrum voor fotografie. Leeuwarden.
In de lessen is er aandacht voor de geschiedenis van de fotografie maar ook voor ontwikkelingen in de fotografie. Het werk van andere fotografen zijn inspiratiebronnen voor eigen werk. Het vertellen en verbeelden van een eigen verhaal staat tijdens de cursus centraal.
cursus duits amsterdam
Digitale Fotografie.
Start 30 januari 2018. Lees meer over deze cursus. Digitale Fotografie dinsdag. 8 lessen op dinsdag van 1930-2200: uur om de week. Prijs HSL LEI-studenten 132 LEI-medewerkers 164 Overigen 176. Start 6 februari 2018. Lees meer over deze cursus. Digitale Fotografie donderdag.
START Rotterdamse Fotografieschool.
Naast de bestaande cursussen en workshops verzorgt de Rotterdamse Fotografieschool ook privéles voor één of meerdere personen. Of het nu gaat om de techniek van je camera, studiofotografie, webshop fotografie, coaching of een combinatie daarvan, de inhoud van de privélessen zijn naar eigen behoefte samen te stellen.

Contacteer ons